Снимка: PexelsОтборът на Вино и мезе спечели турнира за Купа

...
 Снимка: PexelsОтборът на Вино и мезе спечели турнира за Купа
Коментари Харесай

Вино и мезе спечели турнира по минифутбол за Купа Варна

 

Снимка: Pexels

Отборът на Вино и мезе завоюва шампионата за Купа " Варна ", проведен от Аматьорската мини футболна лига в морската столица. На финала отборът с " фенове на масата " надигра след осъществяване на дузпи Зеленина, като в постоянното време двата противника си означиха по две попадения. Двубоят бе извънредно правилен и мина в духа на феър плея. 

По пътя към мача за трофея Вино и мезе надигра поредно тимовете на МФК Монтана (7:3), Фортуна (2:0), The Squad (4:3), Спейс Тийм (4:3), МФК Тича (4:2) и МФК Балерини (7:6). Зеленина пък се оправи с отборите на Vinica Tigers (11:1), United FC (9:1), FC Radegast (6:1), Скрити лимонки (6:2), ЦСКА (2:0) и Parkmart (4:1).
В конкуренцията, която се организира на терените за минифутбол на Спортен комплекс " Спартак ", участваха 32 тима. Турнирът бе без такса за регистрация и без такса за мач. Всеки тим получи футболна топка ZEUS, а първите три в крайното класирането заслужиха купа, медали и екипи.

Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР